Terug

Bob de Bouwer ⭐️Plezier in de sneeuw
Bob de Bouwer filmpjes

Ieder kind kent Bob de Bouwer "Kunnen wij het maken?!, Nou en of!"  Bob is niet altijd handig samen met Wendy en met hulp van de machines klaren ze de klussen samen. De vogelverschrikker Spud houdt van grapjes. Wij hebben de leukste Bob de Bouwer de leukste compilatie filmpje Nederlands voor kinderen en baby's.

Bekijk hier de afleveringen Wendy's feestje, De kleine rode traktor, Drie kleine klusjes voor Bob, Lifties Plekje, Bob's verjaardag, bob's superteam.avi, Bob De Bouwer Rollie's Schilpad Nederlands, Bob de Bouwer Liftie en de Konijntjes, Bob de Bouwer Behangen valt niet mee, Rustig aan Scrambler.

Hieronder de openingstune van Bob de Bouwer

"Bob de Bouwer, kunnen wij het maken?
Bob de Bouwer, nou en of!

Scoop, Muck en Dizzie, en Rollie ook
Liftie en Wendy, gaan weer loos
Bob en z'n maatjes maken lol
Werken ze samen, is niks ze te dol

Bob de Bouwer, kunnen wij het maken?
Bob de Bouwer, nou en of!

Titus en Bert, Hector en Spud
Kijk ze eens spelen, dat vrolijke grut

Bob de Bouwer, kunnen wij het maken?
Bob de Bouwer, nou en of!"

Bob de Bouwer is een populaire kindertekenfilm die vertelt over de avonturen van een bouwer genaamd Bob en zijn team van machines. De serie is bedacht door Keith Chapman en werd voor het eerst uitgezonden in 1998. Het is een educatieve serie die kinderen leert over teamwork, verantwoordelijkheid en problemen oplossen. Het is een favoriete show van veel kinderen over de hele wereld.

Bob de Bouwer en zijn team van machines, waaronder zijn vertrouwde vrienden Lofty, Wendy, Spud en Pilchard, werken samen om allerlei bouwprojecten te voltooien. Van het bouwen van huizen tot het repareren van bruggen, deze heldhaftige machines gaan er steeds weer tegenaan om de klus te klaren.

Bob de Bouwer is een geweldige keuze voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouw en techniek. De serie is een uitstekende manier om kinderen te inspireren om hun interesse in deze onderwerpen te vergroten. Met de vele educatieve elementen die de serie bevat, is het ook een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een geschikte televisie-serie voor hun kinderen.

top

App soon available, more info