Terug

Elena van Avalor | Woede beheersing | Disney Channel NL
Elena van Avalor

Elena van Avalor is een animatieserie voor kinderen die wordt uitgezonden op Disney Channel. De serie volgt het verhaal van Elena, een moedige en slimme prinses uit het fictieve land Avalor. De serie is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse culturen en tradities en introduceert kinderen aan nieuwe culturen en verhalen.

Elena is een rolmodel voor kinderen, ze is slim, moedig, en bereid om hard te werken om haar land en haar familie te beschermen. Ze leert kinderen over het belang van respect, verantwoordelijkheid en moed. De serie bevat ook veel muziek en liedjes, waardoor kinderen makkelijk kunnen meezingen en leren.

De serie heeft ook een divers cast van personages die kinderen kunnen identificeren, ook de serie richt zich op het belang van familie en vriendschap. Elena van Avalor is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een educatieve en vermakelijke televisie-serie voor hun kinderen. De serie is voor kinderen van alle leeftijden geschikt en is een geweldige manier om kinderen te introduceren aan nieuwe culturen en verhalen.

top

App soon available, more info