Terug

How to Draw a Dog Puppy Drawing Lesson for Beginners and Kids
Hoe teken je een ..

Tekenen van verschillende dieren is een leuke manier om je tekentalenten te verbeteren en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben. Voordat je begint met tekenen, is het belangrijk om de basisvormen van het dier te begrijpen. Elk dier heeft unieke kenmerken die het onderscheiden van andere dieren.

Om een leeuw te tekenen, kun je beginnen met het tekenen van een ronde kop met grote manen. Voeg daarna de details toe zoals de ogen, neus, mond en oren. Teken vervolgens de armen en benen van de leeuw. Gebruik lijnen om de details van de klauwen te tekenen. Werk vervolgens de manen en de staart van de leeuw. Probeer de leeuw zo realistisch mogelijk te tekenen door gebruik te maken van verschillende lijndikten en schaduwen.

Om een zebra te tekenen, kun je beginnen met het tekenen van een ronde kop en een lange nek. Voeg daarna de details toe zoals de ogen, neus, mond en oren. Teken vervolgens de armen en benen van de zebra. Gebruik lijnen om de details van de hoeven te tekenen. Werk vervolgens de strepen van de zebra. Probeer de zebra zo realistisch mogelijk te tekenen door gebruik te maken van verschillende lijndikten en schaduwen.

Je kunt zo andere dieren tekenen zoals een olifant, tijger, krokodil, en nog veel meer. Elk dier heeft unieke kenmerken die het onderscheiden van andere dieren, dus zorg ervoor dat je de specifieke kenmerken van het dier begrijpt voordat je begint met tekenen.

top

App soon available, more info