Terug

Peppa en de Brandweerwagen
Peppa Big

Peppa Big is een populaire kindertelevisieserie gericht op peuters en kleuters, die volgt het verhaal van een gezin van varkens, waarvan Peppa Big de hoofdpersoon is. De serie is gericht op het leven van Peppa en haar familie en vrienden en hun dagelijkse avonturen.

De serie is rijk aan educatieve inhoud en behandelt onderwerpen zoals vriendschap, samenwerken, en het ontdekken van de wereld. De serie wordt beschouwd als een geweldige manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden en het leren van nieuwe dingen.

Kids-tube.org is een website gericht op kinderen, waar kinderen kunnen kijken naar educatieve video's, filmpjes, liedjes en spelletjes, Peppa Big is daar ook een van de populaire kindertelevisie serie die beschikbaar is op de website, kinderen kunnen kijken naar hun favoriete afleveringen, zingen met Peppa Big liedjes en leren van de avonturen van Peppa Big en haar familie. De website is specifiek ontworpen voor kinderen, met een gebruiksvriendelijk interface en een groot aantal educatieve video's en spelletjes.

top

App soon available, more info