Beste en leukste peuter en kleuterfilmpjes

De beste en leukste peuter-­? en kleuterfilmpjes bekijk je op KidsTube.org. Peuterfilmpjes kijken is superleuk, want ook voor de kleinsten van 0 tot 4 jaar is er heel veel leuks te vinden op YouTube. En om het de vaders en moeders gemakkelijk te maken, hebben wij daar een oplossing voor: KidsTube.org heeft een website waarmee kinderen veilig filmpjes kunnen kijken, zonder naar content die niet voor hen bedoeld zijn.

Van Bumba, Bob de Bouwer, Traktor Tom tot vrolijke peuter-­? en kleuterliedjes voor de kinderen. Op de website kunt u de beste en leukste kinderfilmpjes onderscheiden in meerdere categorieën: kinderfilmpjes voor peuters, kinderfilmpjes voor kleuters, kinderfilmpjes waar dieren op te zien zijn en kinderliedjes.

We hebben de kinderfilmpjes ondergeschikt in categorieën, omdat kleuters en oudere kinderen ander kijkgedrag hebben dan jonge kinderen. Door de ontwikkeling die zij al hebben doorgemaakt kunnen oudere kinderen zich veel langer concentreren op deze kinderfilmpjes.

Beste en leukste peuterfilmpjes

De beste en leukste peuterfilmpjes zijn vaak wat korter van duur en gemakkelijk voor peuters te verwerken. Zij vinden andere factoren belangrijker dan bijvoorbeeld kleuters. Waar kleuters al goed hun fantasie kunnen toepassen, is dat bij peuters nog een stuk minder. Ook houden deze kinderen van kleurrijke filmpjes met daarin veel herhalingen en een vaste opbouw. Op deze manier kunnen zij het beste de verhaallijn volgen.

De leukste peuterfilmpjes zijn onder te verdelen in verschillende video’s voor peuters. Dezen worden net als alle andere filmpjes wekelijks bijgehouden. Een breed aanbod aan peuterfilmpjes zijn onder andere: Bob de Bouwer, Bumba, Dikkie Dik, Dora, Sesamstraat, Teletubbies en Traktor Tom!

Beste en leukste kleuterfilmpjes

Naast het feit dat kleuters zich veel langer kunnen concentreren op kinderfilmpjes kunnen zij ook vlottere beelden verwerken en langere conversaties volgen dan peuters. Het taalgebruik van kleuters zijn al wat verder gevorderd en de conversaties in deze kinderfilmpjes kunnen sneller gesproken worden.

De leukste kleuterfilmpjes zijn onder te verdelen in verschillende video’s voor kleuters. Deze worden wekelijks door ons bijgehouden en bijgewerkt. Zo kun je door een paar klikken op de knop kleuterfilmpjes kijken, zoals: Angry Birds, Bassie en Adriaan, Buurman en Buurman, de Fabeltjeskrant, Jip en Janneke en Maya de bij.

Willekeurige filmpjes

    top

    App soon available, more info