Leerzaam en veilig te bekijken kinderfilmpjes

Leerzaam en veilig te bekijken kinderfilmpjes, iets wat we vrij normaal vinden, maar nog best lastig online te vinden is! Via YouTube is het mogelijk om kinderfilmpjes te bekijken, maar krijgen kinderen over het algemeen vrij snel onaangename content te zien. Dat willen we graag vermijden!

Leerzame kinderfilmpjes

KidsTube.org is gemaakt voor peuters en kleuters, zodat zij op een makkelijke manier leerzame filmpjes kunnen kijken. Wekelijks worden nieuwe leerzame filmpjes toegevoegd, zodat er altijd vers aanbod te vinden is. Het is heel gemakkelijk om deze

KidsTube.org – makkelijk voor kinderen

Maandelijks kijken meer dan 150.000 kinderen naar kinderfilmpjes en daarbij is het zo dat kinderen over het algemeen veel ongepast materiaal bekijken, op het moment dat zij kinderfilmpjes aan het kijken zijn. Daarom hebben wij het initiatief genomen om één ontmoetingsplek te maken om deze bottleneck te tackelen. Op kidstube kun je veilig naar leerzaam filmpjes kijken.

Veilig en leerzaam kinderfilmpjes kijken

Kwaliteit, veiligheid en educatieve content staat centraal bij KidsTube.org. Als kind kan je handmatig een filmpje bekijken en deze wordt op kind vriendelijkheid gecontroleerd. Zo kunnen ouders met een gerust hart de kinderen op de website laten navigeren.

Bekijk nu het aanbod voor kinderfilmpjes voor peuters, kinderfilmpjes voor kleuters of kinderfilmpjes waar dieren te zien zijn!

Willekeurige filmpjes

    top

    App soon available, more info